freddakarlsson

Mina tankar, funderingar...

The Scotsman

Kategori: -

Först och främst vill jag säga... SÅ jävla dåligt det gick (fredag) igår på puben efter att man jobba på coop, jobbigt, sliten osv!

Men idag/inatt/igår (beror på tiden) så gick det skit bra, mycket att göra, högt tempo och RIKTIG fest musik! Klockrent kväll. Sen en afterwork på det och så på puben med arbetskamraterna, last call vid kanske 05:15. och gratis! Så bra!

Bästa med att jobba med det här jobbet är att FreddaK kan verkligen vara FreddaK, inget Fredrik, Utan FreddaK =D Ni som inte känner mig kan ju tänka på vad K:t står för...

(Ni tänkte det just.....K*t HÖH.) ^^

En tjej ville kyssa mig osv. vägra att ge sig så jag bad min kollega (Adrian) att be säga åt henne att jag jobba eftersom jag hade mycket att göra och att hon inte kunde störa mig osv...
Så säger han såhär: "Om du vill så kan du komma och kyssa honom bakom baren, det är bara att komma!"
Så gjorde hon det! xD HAHA, Jag dör! Hahaha 

Aja 1 033 kr på en kväll + dricksen som var på 240 kr! (SEK) Gött!

JOBB IGEN!

Kategori: -

Jahhaa då! Så jävla bra jag är!
Gick ikv på Johans Gate och sökte jobb, som extra.
Diskplockare/Busboy hade jag tänkt

Gick lite överallt på just den gatan, Hard Rock Cafe, Harrys, Olearys osv.

Men så dök den upp, The Scotsman, Sportbar.
Fick jobbet direkt så imorgon efter jobbet på Coop som jag slutar kl 17.00 så drar jag iväg till puben och ska ha upplärning som börjar kl 19.00! SÅ JÄVLA BRA =D

Dock äre ju bara upplärning, har ju officiellt inte skrivit på något kontrakt än! ^^

Gravity hurts - U don't say?

Kategori: -

Jag undrar, men vill inte fråga, frågar jag så mår jag skit över att du svarar,
att t.ex. höra din röst skulle knäcka mig, att se dig svara skulle kännas lika så.

Inte för att jag har känslor kvar, vilket jag inte har -
...men risken är för stor ifall att dom visar sig igen,
Vill verkligen inte bo hos Danne 25% av ett år igen.

Nu kommer reaktionerna hagla in från familj och vänner,
men nu vet alla varför jag inte kan fråga och jag vet att jag inte ska tänka på't egentligen.
I wish I knew then 
What I know now 
Wouldn't dive in 
Wouldn't bow down 
Gravity hurts 
You made it so sweet 
Till I woke up on 
On the concrete 

Falling from cloud nine 
Crashing from the high 
I'm letting go tonight 
(Yeah I'm) Falling from cloud 9

Koss porta pro!

Kategori: -

Alltså, kanske dom mest underskattade hörlurarna som finns - dom är sjukt gamla. Kolla på Wikipedia att modellen på hörlurarna är från 1984, (sen har du ju ändrat så att ljudet är bättre med åren). Men vet att dom nya som man köper i butiken är ca 6 år gamla, men fan vad bra tryck det är i dom jävlarna!

Fick allafall hem dom idag, SJUKT GLAD.

(bästa med dom är att om dom börjar glappa eller går sönder i sladden så kan man beställa rep-kit från myportapro.se så får man helt nya så dom håller läääääänge!<3 )

btw. Andra arbetsdagen sen jag flytta till Oslo och en duva flög runt i butik, Love LIFE!

Tur vissa har...

Kategori: -

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Vad ska jag skriva? huh, 

Ajaa,, sitter och snackar med en kompis (fast egentligen så är det en kompis kompis mer.) och vi försöker komma på olika trollformler i harrypotter. så hjälp oss, Skriv vad dom heter och vad dom gör! (inte för att jag tror någon svarar men ahhh... endå)
 

3:e inlägget bara idag!

Kategori: -

Okej, tror att jag böjar bli beroende av det här med...

På tal om beroende, Hur i helvete ska jag sluta röka. Det är dyrt att köpa cigg i Norge, ca 100kr för ett paket, (då räknar vi svenska pengar).

Hade med mig en limpa som jag skulle sälja för bra pris och samtidigt tjäna på det, men nu känns risken mer att jag röker upp allt själv.

Aja, ska dra mig till min syster som är på besök hos en kompis här i Oslo, fixar även en 20Tums tv och ett element så jag slipper frysa imrgon när jag ska upp till jobbet.

btw.. Jobbångest har jag också! Aja,, Wish me luck

Det där lilla

Kategori: -

Det krävs verkligen lite för att kunna drömma om något... helt sjukt.

exempel,..jag och min pappa har aldrig haft någon bra relation, lika så med min mamma, eller brukar kalla dom Mor och Far, (känns mer opersonligt). Men på farsdag förra året i så börja jag få mardrömmar samma vecka som farsdag skulle inträffa, varje dröm var just om min pappa, det var både medvetande och undermedvetande. En vecka innan så börja drömmarna och jag visste inte ens om att det skulle vara farsdag då. Sen såg man det i Tidningen, Tv osv.

Varje dag var om både bra saker och dåligt saker, det kunde vara om vi skulle försöka komma i kontakt igen, vad skulle hända då. Det handla om saker som hade hänt, bråk osv. Så jag gick till min psykolog och prata med han om det, (Jaa, jag är ett psyk fall,) det som hände var att min psykolog grävde väääääldigt djupt tills han hitta min svaga punkt, "Vad skulle du göra om han stod framför dig?" , När jag skulle försöka säga det så bara brast jag i gråt, och samtidigt försökte förklara, DET var jobbigt.
 
Det jag sa var både, "Jag skulle försöka prata med han" - "Han kan dra åt helvete" . Min Psykolog fråga då mig "Om han skulle vara död, vad skulle du känna då?"   Svaret på den frågan var svår, en del av mig säger att den inte bryr sig, en annan del säger att jag skulle bli ledsen - Det är så sjukt att inte veta det... fy fan! DEAP SHIT 


Men det jag egentligen tänkte skriva var inte om min pappa. En del, dvs en viktig del att mitt förflutna knacka på igår (inte bokstavligen). Och bara det gjorde att mina drömmar, blev väldigt konstiga inatt... Vet inte om man ska kalla det mardrömmar heller, jag mådde bra i drömmen, men när jag vakna så kändes som att en bil körde på mig.
 
Det känns som det alltid gjorde när jag sov hos Danne och när jag hade mina bekymmer, ett tomrum i magen, fattar fortfarande inte allt.. eller fattar ingenting kanske är det rätta att säga.
 

did you give the world some love today babe

Kategori: -

Jonny och T-bane tjuven.

Kategori: -

Det har varit mycket prat och snack om just den här Jonny som var full i Stockholm ramlar ner på Tbane rälsen och sen blir bestulen på grejer, och prick över i: et så blev han överkörd av ett tåg...

Blir så irriterad över en del personer som säger, "Hoppas han lärde sig att inte dricka så mycket nästa gång.."  eller. som det när tjejer som jag svara på nedan

Elin Siroky "Snacka om att inte tåla alkohol! Det e ju rätt korkat att supa när man är så känslig att man inte ens kan gå ordentligt så man trillar ner för perrongen,,,om han inte ska skylla sig själv, vem ska han då skylla på? Det där med att frälsta skulle ha bättre chans att klara sig..... Tror inte på någon kristen religion men vet att det står i en skrift att man ska vara trogen till döden för att bli frälst på dödsbädden av gud.
Se de puckon som säger sig vara frälsta mitt i livet när dom fortfarande syndar är okunniga i sin egen tro, hycklare och allmänt blåsta. Fast sen är ju det min åsikt.. jag tror att karma sköter det mesta."



Svar från mig: "Elin... Spelar det någon roll i det här fallet om man klarar av alkohol eller inte? , Så du själv har aldrig druckit lite för mycket? du har aldrig ramlat eller snubblat när du har varit berusad? - Det kallas Otur, Inget med karma med göra, (Talar nog för dom flesta här)

Men enligt min (MIN) åsikt så finns det bara tillfälligheter, det är en tillfällighet att han får den där gubben på sig, det är en tillfällighet att när han står, arg och ska "spy" eller "hosta" att han ramlar ner och det är en tillfällighet att han ramlar med huvudet först. Om Karma fanns så skulle jag vara miljonär nu! - Kanske inte jag, men väldigt många, känner många bra personer i mitt liv, men för dom händer det bara skit, det är ju inte så att dom gör något olagligt på sidan om som ingen vet om och inte så att dom skräpar ner i naturen eller beter sig som skit heller.

Man kanske inte ska skylla på gubben som hoppa ner och tar Jonnys pengar och det till 100%, men man kan ju åtminstone ifrågasätta medmänsklighet eller något? Men om karma fanns, borde inte gubben som snor folks plånböcker (Han var ju känd för det...) blivit överkörd av ett tåg för länge sen?

Han Jonny behöver inte att folk klagar som sagt, han behöver stöd, för det skulle nog alla vilja ha om det här hände er... Innan man påpekar saker, så ska man tänka först och främst "Hur skulle jag reagera, samt tänka om det här hände mig... " (Oj, vad långt det blev nu...)"

Gillar verkligen hur alla medier runt om i världen har reagerat på det här och visat det överallt. Det kalla jag Media samt Sociala media MAKT

Men hur tror ni egentligen att T-banetjuven tänkte?



PROBLEM

Kategori: -

Jag har nu kommit på mitt STÖRSTA problem här i Norge... Det är inte att det va kanske 10 grader varmt i mitt rum i natt, det är inte att jag inte har något att göra tills på Måndag...

Utan det är... VART FAN ÄR MIN KLÖVER MJÖLK OCH ARLA?
Har nog aldrig haft så mycket problem som att välja mjölk som idag - Lettmjöl, skummtmjölk, helmjök och Qmjölk. Och sen DYRT, och sen fanns det 2 olika leverantörer... GUD!

Jag är nog bara dum i huvudet

Norge Norge...

Kategori: -

Fan, för ca 30 minuter sen så kände jag att jag ville dra VÄRLDENS största blogg inlägg, men, nu blire inte så. För nu när jag ska skriva så vet jag inte vad jag sak skriva längre.

Igår vare flytt, har stressat som ett as nu, och nu är jag äntligen här, fast, så lättad är jag ju inte. Jag lämnar allt nu, en ny början, det känns både bra... och dåligt. Mest dåligt just nu. Att lämna min bästa vän som jag umgås med varje dag och min granne Jenney som jag har kommit rikigt nära också, och sen andra vänner, så som Simon och Åsa, Fia, och andra personer. Det finns MÅNGA. Sen är det ju även alla syskon, men sen skiter jag i min Mor och min Far, dom betyder inte så mycket iallafall liksom.

Men kvällen igår så skulle vi festa lite med Jenneys kompis som bor här i Oslo, dom bodde verkligen snyggt, som fan! AVIS HÄR.  Dock sluta min kväll lite tidigare för jag var verkligen trött och ont i huvuvdet. USCH! Sov hos hennes kompis och så åkte vi nu på morgonen till mig för att Jenny och Danne skulle åka hem... så när jag fast här, tyvärr.


VART FAN SKA MAN BÖRJA!
 

Galna personer gör mitt liv.

Kategori: -

Typ allt är packat i lådor, bara städningen och inköp av billig svensk mat, klassiker som RAVIOLI och NUDLAR! =D Det fixas imorgon.

Jag och Jenney har varit flumma och trötta hela jävla dagen - men samtidigt inte haft någon energi... TILLS NU, Nu äre dunk dunk musik på Hagagatan, ovanligt? Neeeeh.

Så jag och Jenney dricker öl och ska faktiskt ut, till Wasa av alla ställen, wtf typ? Aja, Skål säger vi och ...

KEEP CALM AND GANGNAM STYLE

Förmycket lek, för lite verkstad

Kategori: -

Jahopp,, Festa som fan i fredags, va helt galet kul och TACK alla som kom! Det betyder jätte mycket.

Iförgår så var danne sjukt bakis, han skulle köpa bil... han höll på att göra bort sig och säga att han inte kunde hämta bilen igår eftersom han var för bakis, så han ringde sa till gubben att vi skulle komma senare eller på söndag (igår), så sa han att han inte kunde hålla bilen längre så blev det ingen bil, men jag och lilla jenney pressan han lite så han ringde upp och sa att vi kommer iallafall. - Danne tacka mig lite efter det eftersom det köpte var SÅ värt och många ville ha bilen.

Så iförgår var Danne och jag fylletaxi, han gasa runt som vanligt. Kul vare! =) Idag blire mer Oslo sysslor, måste flyttstäda... det gör jag nog på Tisdag, men jag måste fixa kartonger och påsar att lägga i allt i ner i källaren! BLÄ, Men Danne ska ju skjutsa mig till jobbet i Åby så jag får fixa allt där!

Just det, igår drog vi till Hangaren, eller frysen i Linköping och skejta lite! ^^ nu blire att rensa alla kläder... Hehe... Men vi hörs alla! HEJ DÅ!

Party - Avskedsfest

Kategori: -

Nu kör vi en avskedsfest för mig ikv med dom bästa!
Flyttar på Onsdag, efter det så är det Tom Nilsson som får ta över.
Ses i vimlet! Woop Woop

Btw. Danne, har färglagt i din säng, Payback is a biiiiatch!
Hoppas du lyckas somna ikv ...  Not :3

Sprängde min blogg?

Kategori: -

Ganska siiiick?

I miss

Kategori: -

HEY BLOGGEN!

Ja du, nu ska jag vänta tills klockan slår 12 för då ska jag skicka dom resterade pengarna till min hyresägare i Oslo, haha 14.400 Nok är då betalt, 3600 Nok plus deposition (10.800 Nok) som blir ca 17 097 kr i Svenska pengar... Har en hyra på 4 274 SEK i månaden! SJUKT MYCKET PENGAR! FÖR BARA 6 Kvm

Så jag har nollat mitt konto nu typ - Men depositionen får man ju tillbaka när man flyttar ut, så jag ser det mer som en investering. Här är min nya adress... http://goo.gl/maps/8yslj

Men ah, mycket planering och så, mycket packning, och så måste jag fixa hela förådet imorgon så den som hyr min på andra hand kan ha lite grejer där nere också! Och städa också! Och massa mer. Men fest imorgon, en sista för alla vänner! =D

Jobbet är fixat kan man säga. Åker på Onsdag med Jenney och Dannefisk som ska hjälpa mig med flytten och så.

Fredda, BRA JOBBAT! =D - Nu hoppas jag att några vänner flyttar med mig också tillslut! - Kommer sakna ihjäl mig, iallafall fisken <3

 

Operation JOBBA

Kategori: -

♫Godmorgon världen, vilken underbar dag♫ - tänkter på Jimmy Jansons låt!

Jahopps, åker hem idag är det tänkt, lär väl vara hemma efter kl 00 tiden, USCH, men innan det ska jag jobba, kommer verkligen inte förstå någonting... helvete, aja... bara köra på då!

Kan inte sitta här och dra ut på tiden, måste göra i ordning mig, duscha och fixa med en jävla massa! HEJ DÅ!

Operation Få jobb

Kategori: -

Ja nu sitter man här... Oslo, Mer exakt, HÄR


Bästa morgonen ever, visst, 6+ timmars tågresa är väl inte det bästa som har hänt mig men det var fan i mig behagligt, kolla på OTH konstant i ca 4½ timme =D

Ja vad ska man säga, dagen i Oslo börja ju inte så jätte bra, eftersom tåget blev försentat med en halvtimme så alla butikschefter idag hann att sluta. Så tänkte gå upp tidigt som fan och kötta imorgon,


BYE BYE..

Saknad katt

Kategori: -

Vet att jag åker till Oslo osv. och förhoppningsvis får jobb. Men jag är ju lite smått deprimerad...

Bara av allt, liksom. Idag cykla jag till jobbet (åby) och blev väldigt ledsen, visst, Magnus mår bra osv och är inte borta... Men!

Att leta efter en död katt längs motorvägen efter att man hade fått ett tips av en person om man var tvungen att leta där och hoppas på att hitta honom, (dock inte död) är nog det jobbigaste jag har gjort.

Jag cykla som sagt till jobbet, såg mina lappar på vägen ditt runt i Åby och cyklar förbi där han kanske låg död, det var väldigt jobbigt då, och väldigt jobbigt nu med. usch,

Jag saknar honom väldigt mycket iallafall.
 
Nu sitter jag och deppar och planerar resten, läser även fias blogg lite..  Man blir ju glad när man ser det här. http://konstantiiine.blogg.se/2012/september/i-know.html...

Kör bah Kör

Kategori: -

Ah som ni ser nedan så gästblogga Fia lite! =) Hon är ganska gullig den där. kort fattat, kul kväll igår! Var ute med Danne på krogen, bara köra och skötta loss! ;D

Ikv kommer grabbarna över och har lite kul också! Sen jobb imorgon (Y) Woop Woop

Kärlek till fjeddan min <3

Kategori: -

Du förändra mitt liv.
Du äger röv även om jag visat annat.
 
 
Puss o tack för du / Fisan

Jag dricker för att jag kan!

Kategori: -

Jag har själv märkt det att jag har blivit en aning beroende (okej, mycket beroende) av rökning och alkohol, men sen när Norge blir, OCH om Norge blir så blire ändå bara att jobba, visste ni att en öl-jävel i Oslo kostar ca 80-100 kr på krogen - Helt sjukt!

Då när jag är hemma i Sverige så kommer det bli helt galet jue, allt kommer vara som Tyskland för mig här i Sverige, allt i England och Tyskland kommer vara som gratis! tyyyyp!

Aja, ikv kör vi ingen med Dannefisk, Johanne BÖJring, Sandra, och sen några fler! - Inte fel det inte! Man får ju ta vara påt liksom. För imorgon så ska folk festa här också och jag själv ska bara ta några öl (Yeah Right!?) för på Söndag kl 11 ska jag jobba lite på Coop, bara öppningar i schemat, dom hade mycket nästa vecka med men eftersom jag åker på Måndag så kunde jag inte ta dom.  PEACE

Destinationen utan målet.

Kategori: -

Sitter just nu hos Le fisk och ta det lugnt efter en "heldag" med Jenney, har varit en Zombie hela dagen pga igår kväll, onsdags.
Hade skit kul, hoppa runt av glädjerus som vanligt på krogen, folk tycker jag är dum i huvudet, samt att Sanna och Jenney hade sett mig förra Onsdagen och trodde jag hade tagit något, HAHAHA - man kan nog tro det alltså.

Men igår fick jag väldigt ont i hjärtat när jag stod på dansgolvet och skaka loss, inte för att jag egentligen har ett hjärta kvar längre eftersom det gick i bitar för många månader sen, men ändå.

Danne och jag säger iallafall hej till alla fans därute!

Dance till you're dead - Once again

Kategori: -


Oslo, Gamle Oslo

Kategori: -

Planering ger... ehm, färdighet?

Nu jävlar är jag igång, avresedatum är Måndag 10:e kl 8:34.
Hem-resedatum blir någon gång på Onsdag eller Torsdag.

Håller på med planeringen för fullt, ska på en intervju på Personalhuset ISS (Bemmaningföretag) på Tisdag kl 12.30 och innan och efter så ska jag kötta med CVn till butiker runt om i Oslo, kommer vara helt slut efter dom här dagarna men det kanske är värt det!

FÖRTA PRIO
 

ANDRA PRIO


SISTA PRIO


 

Missing.

Kategori: -

Kan ärligt talat säga att jag saknar mitt gamla liv,
det livet som var för ett år sen, Magnus, sambo och allt...
Vakna varje morgon, men samma leende varje dag.
Glad över att man just hade dig...  Nu är bara allt förlorat, åt skogen.

Speciellt saknar jag Magnus... undra om man ens få se han igen? ='/ känns tungt,

Chatroulette Sverige

Kategori: -


Haha, när man inte har något att göra så går man in på Chatroulette ;D - First time, men fan vad värt det, förutom alla snoppar som kommer upp.. usch.

Hitta dock en skön kille som jag drev med... (syns inte på bilden nedan)
Han: är i skolan, Ska jag visa alla jag går i skolan med?
Jag: Haha Gört! - EY vem var bruden?
Han: min lärare.
Jag: Ropa från där du sitter och fråga hur gammal hon är.

(Kille skriker bort och ber läraren komma till han dator, hon kolla väldigt skeptiskt på honom och mig i skärmen,Jag skratta som fan xD haha)

Han: 35 år.
Jag: Värt att ragga på?
  
(KLICKA PÅ BILDEN!)
 
Sen träffa jag en brud som ville luras med mig lite.
hahaha... svin. - Jag behöver en hobby alltså.
 


 

...

Kategori: -

 
 
 
JAG HAR SÅ TRÅKIGT

She is

Kategori: -

FEELINGS OFF




-

Säger som jag alltid säger...

Kategori: -

Vet varför min pappa blev alkolist från första början... Heart break!
Lika bra att skita it nu. Jobbigt att vara så glad idag för allt och nu är allt åt helvete, det är ju som en jävla heroin.

Skulle fan i mig behöva en stor slagsäck och en kram

Kavaj - och en Johannes på det.

Kategori: -

Ja, vad sak man säga, min tidsuppfatting är sjuk i huvuvdet, vakna igår, sent och tänkte att "fan vad skönt det är att det är torsdag så slipper jag dricka..." sen så vare inte torsdag, utan fredag... helvete. aja, bara köra på det... =) Var inbjuden på en fest av en av (vi kan säga) Linus kompisar, Jonas och Sara. Drog dit med Johannes Öjring och hade trevligt som fan!

Musik, gitarr speleri och andra sköna person! Jag och Johannes drog in till PÖLZ - träffa den kända legenden Ann Mäl... (För dom som inte fattar = Anmäl). Trevlig tjej! - Aja, bilder kommer väl upp på NKPG by NIGHT så man kan lägga upp dom här!

Mer än så hände inte, nu blir käk hos Dannefisk med Jenney o Fia, Nu äre bara att vänta tills det blir Måndag så jag kan planera Norge, ringa bemanningsföretaget i Norge om jobb.

USCH HATAR ATT VÄNTA.