freddakarlsson

Mina tankar, funderingar...

Tänkandet...

Kategori: -

Still remember...
 
 

Vill kunna jag med.

Kategori: -

Tralalalaal.

Kategori: -

Insåg nu att jag inte har någon ledig dag för ens på söndag nästa vecka.. har/kommer alltså jobba 15 dagar i streck ish. Älskar att det är halvskatt också!
                                                                                            En bra Rydd (=Busboy)

Jag är inte sjuk....

Kategori: -

....jag är partysvensk

En väldigt sen uppdatering men fy helvete... Ville inte vara partysvensk längre efter helgens härligheter. Kortfattat, Man ska inte festa i Norrköping efter att ha blivit tatuerad sedan åka till Stockholm dagen efter och sedan vakna upp på Söndagen i en förort som man absolut inte vet vart det är...

Se klockan och inser att mitt tåg går från Oslo om ca 55 minuter. Får panik och väcker Johannes och Danne... sedan åkerman utan vatten eller mat i magen + tåg i 6 timmar...

Behöver jag säga mer?    -   Brände lite för mycket pengar också... Suck

PartySvensk!!!

Kategori: -


NU ÄR JAG TILLBAKA! - Starkare än någonsin, vad gör vi - NU KÖR VI!
Akta er Pulz! , För här kommer jag!

Tatuering kl 12, shoppa kläder och sen är det all in!
Med.. Åsa, Danne, Simon, Johannes, Julia, Teresa, Jenney. kanske fler!

LEGENDARY
Tatuering...på axeln
 

En dröm

Kategori: -

.... om det gamla, åter igen. Jag hatar mig för att det händer, men för mig var du en 10:a. För mig var du perfekt...

Jag tittar tillbaka och ser att du är ett kap, var mitt kap. Jag lät dig gå, jag hade heller inget val tillslut med allt som hände (Psykopat el. Kärlek). Tänk om jag faktiskt bodde med dig utanför staden som våran plan var. Jag kanske inte hade kommit någonstans med mitt liv, arbetslös osv. fast det hade varit värt. Värt att se dig varje dag, jag hade varit lycklig.

Att hata sig själv för att man tänker på det, positivt eller negativ, är bara helt rubbat. det kanske var att prata om det igår med en vän att jag kom tillbaka till det här. men då har jag lärt mig ... prata aldrig om varför man mådde skit för ca 6 månader sen. framförallt inte hur man börja röka. (moget)
 
Jag försöker bara sätta ett smile på mina läppar, leva mitt liv. - Det är bara fake. Vet att livet går vidare... men när man inser att ens bästa vän bara försvinner så blir det jobbigt.

Min dröm, där var vi vänner, kanske mer. Ingen aning -
Det var ju bara en dröm.

SKIN - Lina Axmacher

Kategori: -

Hade en skit härlig kväll med nyinflyttade svenska jenter igår. Kanske tillochmed en chans till lite socialt umgänge? Who know, trevliga tjejer iallafall. Idag blire att fixa min sista minuten biljett till Norrköping och sedan packa. Ska ha alla min grejer till jobbet och åker därifrån 20 minuter innan tåget går. blir stressigt. Men det är lugnt! =)
 
Vet att jag har nämn det förr, men jag var ju med och gjorde en liten video med Effektfabriken. Här är den!
Töntiga tittare varnas.

En gråzon

Kategori: -

Random rubrik men det kan man leva med, sitter och chillar i soffan på kollektivet och taggar inför jobb kl 22.00 till 04:00 - ska bli nice tror jag.

Igår va det lite för lugnt, men jag ska inte klaga, men det lär väl bli värre idag. Fast då har jag något att göra hela tiden - så tiden går fort. Kolla även tågtiderna, kanske kan slippa att få jobba en timme på torsdag så kan jag åka med sista tåget då på torsdag och redan vara där då! ^^ Så Norrköping, AKTA ER.

Ska också försöka "flörta" med mig chef på The Scotsman om jag skulle kunna få upplärning på bartender, sjukt bra att åka tillbaka till Norrköping (när jag väll gör det) och ha jobbat som bartender, då kanske man har tur och kan få jobb på Puls eller Hugo. Who knows?

Sprängdes av skratt

Kategori: -

Kanske nog den bästa uppdateringen av Dannefisks blogg ever! - KOLLA http://dannefisk.blogg.se/2012/november/ibland-maste-man-raka-sig.html
 
Hur kan man vara så dålig på att raka lite moppefjun...! Kan inte fatta det!
Men nu ska jag sova i ca 2 timmar ish... jobbar igen kl 22 - 04 på The Scotsman (har redan jobbat från kl 12-18 på Coop)

Btw... när jag åker till Norrköping så ska jag göra en tatuering... men vet inte 100% på vad jag ska göra, hmmm. förslag?

godnatt då!?