freddakarlsson

Mina tankar, funderingar...

No f*ck helg

Kategori: -

12 dagar i stäck har jag jobbat, det blir 13 idag. Imorgon är jag äntligen ledig.
Har jobbat på Olivia och provjobbat som foodrunner, - Skillnaden? Som en servitör fast man tar inte emot beställningar. Gick skit bra igår, går det lika bra så kan jag räkna med jobb i sommar och eventullt efter sommaren också. 


Kunde kan inte sova inatt, massa konstiga drömmar osv, USCH. Som tur ringde Elina mig när jag drömde så hon kunde rädda mig! ^^  

TRÖTT, ORKAR INTE SKRIVA.

Elina Tvinga mig!

Kategori: -

Vad händer i mitt liv? - En hel del, I guess.
Mycket har hänt nu senaste veckorna. fick reda på att jag inte kommer få vara kvar på Coop pga av att dom ska ha mindre timmar på ALLA anställda, TRÅKIGT. Så jag har nu sökt nya jobb inom bar och resturang. Har inte fått något bar jobb, men har dock fått en hel del provjobb bland annat på Café Sorgenfri som servitör, mycket fin resturang, lite för fin kanske för mig att jobba där. Men har provjobbat och kommer få min DOM på tisdag.

Ska nu också på provjobb på Olivia som är riktat på pizza och Italienska viner. Men där ska jag bara bli "Foodrunner" till en början, skillnaden är att man inte tar beställningar! Men det ska gå bra, så det blir min syssla i helgen.

Var också på en EXTREMT härlig intervju på Eataly i måndags. hoppas jag får jobb på det jag vill ha iallafall! Riktat till alla resturanger.

Depen är nu betald på vår sjukt frächa lägenhet på Sörenga. :) 39 tusen bara.... Kör bara kör! Måste bara fixa elen och tvättmaskin! Sen äre Klart.
 
Elina tjata på mig att göra ett inlägg... så var tvungen att göra det.
 
(Fick även en liten suprice av Elinas syster)
 
 

Visningar

Kategori: -

Hejsan, har haft visning på mitt rum hela dagen, trött på't. Men kommer bli värt! Många posetiva så det tar väl bara någon dag eller två så kan jag flytta. Har visningar imorgon. GÖTT =D
Så kommer jag bo med Elina... Fort fram, ja och nej.
 
Så ska vi bo hos henne syster sålänge och betala en hyra på 2500 kr för mig bara och antingen den här veckan eller nästa så ska jag paya för vårat fina place som vi flyttar in till den 1 Juli. Men ska bo hos Elina och systern tills 1 Juli. Så nu håller vi på att letar folk som kan bo där sålänge, VÄRT JOBBET. För den var så perfekt!

WISH ME LUCK!

I'm Radioactrive! - Sørenga

Kategori: -

Hejsan Hoppsan! Idag blev det inget provjobb som det var tänkt - kände att det var för oseriöst. Jobba gratis och sen kanske jag inte ens får jobbet, och det skulle vara 6-7 timmar. Enligt lagar/regler så ska det inte vara så. Men ajaa, får vara kvar på Coop :)

Igår efter The Scotsman gick jag och Elina till lägenhetsvisningar, två st. Det var 2 st som jag hade skrivit om. en för 13 000 och en för 19 000.

Som det ser ut så kommer vi ta den för 13 000. 2 sovrum. Men Elina kan inte flytta från sin syster direkt utan förvarning så hon ska stanna ett tag till hos systern, Men då hade vi tänkt så här att Elina och jag ska hyra ut den i andra hand tills vi båda kan flytta in samtidigt! :D SMART VA? - Då betalar Jag hela depen (39 000) och sen fixar vi andra som tar hyran. (Y) och förhoppningsvis så kan 4 st flytta in, även när vi ska bo där. Så det är minst 3, max 4 personer som får bo där. Jag och Elli delar på 6500 för det stora sovrummet och den andra betalar 6500 för den lilla. Men vi payar elen och annat. (beroende på hur dyrt det blir)

Och läget är perfekt, 10-15 minuter till Oslo Centrum (Bästa trafkförbindelserna), 20 minuter till The Scotsman, Helt nybyggt, altan, Nya Aker brygge, Värmen ingår i hyran, Alla som bor där har en gemensamt tak att vara på där solen ligger på hela dagen.

Du kan till och med paddla kajak till jobbet, ska ligga en vattenström precis vid huset! xD

Fanns till och med en liten film på deras hemsida... http://www.sorenga.no/c-168-Hva-skjer.aspx