freddakarlsson

Mina tankar, funderingar...

Det här är Magnus!

Kategori: -

Vad ska man säga om Magnus, ALLT SKA MAN SÄGA!
I flera tillfällen sedan jag blev utslängd av min far så har jag känt mig lite ensam ibland när man är hemma och därför så har jag känt att jag ville ha något husdjur i huvudtaget, vad visste jag direkt inte.

Min vän Sandra Dejin har en kanin som jag fick vara kanin vakt för och jag tyckte det var skit kul, och då fick jag suger igen. Det stora problemet var att jag är tyvärr allergisk för katten - vilket har hindrat mig exakt alla gånger jag har fått chansen.

Jag ville verkligen ha en katt, en söt liten kattunge som man kan hålla om. och Joline kände detsamma så därför skaffa vi en blatte (Svart bond katt) från Navestad i Norrköping. - Lite komiskt. Jag ville egntligen ha en hund, men jag går fortfarande i skolan, så det är en dum idé.


Varför just namnet Magnus? Joline och jag så en en blocket annons på en Magnus som var orange och var ca 6 månader och vi båda sa i kör och i en liten ljus ton: "Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh Maaaaaaagnus! Sååååååååååååååååååå Söööööööööööööööööt" Därför blev det Magnus.
En side note. Vi brukar säga med ljusa röster och immitera Simon Öjrings Pappa - Christer Öjring : "Öööööhh Simon" Och då gick jag runt i en vecka efter jag hade sätt annonsen om Magnus på 6 månader så gick jag runt och sa: "Öööööööööööööh Magnus".

Nu är våran Magnus en riktigt busse och jag känner lite om jag håller på för mycket med honom men bäst av allt, han ska inte någonstans. Min allergi är jobbig ibland, men så länge vi vädrar, har överkast över sängen och jag tar mina allergi tabletter så klarar jag mig helt och hållet. Och en sak till : Han är sjukt sällskapssjuk! :)