freddakarlsson

Mina tankar, funderingar...

We can escape

Kategori: -



we can run
the think is done
there is nothing to be running from
we live in a world
full of make believes
tell the people to be like fucking machines
we can escape
cause there is a place
where we can be free
from all the rage
from all the lies
we open the skies
realize we don’t live
if we don’t feel alive
if we don’t feel the life

Önska, Tro

Kategori: -

Från OTH. Make a wish and place it in your heart... anything you want, everything you want. Do you have it? Good, now believe it can come true. You never know where the next miracle is gonna come from, the next smile, the next wish come true. But if you believe that it's right around the corner, and you open your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it... you just might get the thing you're wishing for. The world is full of magic, you just have to believe in it. So make your wish; do you have it? Good. Now believe in it... with all your heart.


Kom ihåg...

Kategori: -

För ca 1 år så var vi på min morbrors bröllop, och för 2 år sen var du hos din pappas bröllop! På båda dom finns det ändå något värt att komma ihåg ifrån. Även om jag inte var med den för 2 år sen, du kunde bara tänka på mig, det vet jag, det har du sagt. Det är inte långt kvar tills den 12:e. Vi får se. - Du kanske inte läser eller vet om något av det jag skriver.

Men jag tror du gör det. what's under the clothes brooke davis?

You Are Not Alone

Kategori: -

 
You’re alone
You are one in a million.
Everyday in the world on your own
When the battlefield is roaring with silence
Just remember
When you face the unknown
You’re not alone

Ibland kanske du känner som mig...

Kategori: -

Vilse, förvirrad och helt lost. Som dom säger mycket i One Tree Hill så vill dom att musiken ska kunna rädda någon, ungdomar som är ute i mörkret behöver ett ljus, något att tro på för att kunna hitta hem. Alla behöver det, ett hopp eller en kärlek att kunna tänka på för att få en att le, att kunna se att livet har en mening. Ibland känner jag så med, nu när jag sitter ensam i mörkret, det ända jag har i min närhet är, min dator, Mange och min gitarr.
 
Jag är väldigt vilsen, flum och förvirrad och lever mer och mer i nuet för att inte kunna förvirra mig ännu mer, har man inget att tro på så kan man inte bli förvirrad, men ack... man förvirrar sig förgäves ändå. Musik älskar jag. Nu när jag sitter här med gitarren i min arm och ser på alla underbara låtar så känner jag mig ändå hittad, säker och förståd, även om det bara är för stunden, sen kommer nästa dag och förstör det.
 
Hoppas att det här inlägget får någon att kanske öppna ögonen, eller kanske få en uppenbarelse? Ge musiken här nere en chans, antingen lyssnar ni på beatet eller på texten, eller på båda. 


 
 
 

Broken ribs, broken heart

Kategori: -

Idag när jag sluta jobbet så kände jag att jag hade sååå mycket att skriva här, men vet i fan vad det va om. Det är väl lite blandat, men säger väl som Fia, Sanna och Jenney . Man kan fan tro att jag kom från physket, vilket jag kan förstå.

Tänkte faktist ta en 'trip to memorylane' genom sin blogg för att se hur jag kände förr, men gör jag det så är det bara mitt ex man kommer tänka på, så jag skiter i det idag, kan göra det när jag känner mig stark, i ett förhållande och bara känner att LIVET äger.

Men Nope, det tar nog ett tag till, vi får väl se hur länge. Är inte fejk, är ingen ingen som döljer mina känslor. Det kommer bli ett problem när jag väll träffar en perfekt tjej för då kommer ALLT det här göra att "hon" försvinner. Därför jag ska egentligen skita i att skriva alls i huvudtaget. Men det är ju skönt att skiva av sig lite/mycket ibland. Hellre det här än på Fejsbooken.


Alltså, blir galen på min kropp nu, mina revben! AJ FAN. Kan inte leva, kan inte jobba, kan inte träna, kan inte göra något förutom att ta det lugnt, hålla käft så inte min Chef ser det... Är rädd att han ska "ersätta" mig med någon annan. och det vill jag verkligen inte. Det har jag inte råd med. Vill verkligen ha jobbet i framtiden, fixa mitt körkort. Alt. få min kurs som jag har sökt till. Bara för att bli av med Ekonomisk bistånds skiten!.

Men jag känner ändå att jag är på rätt väg tillbaka... men kan vara för att jag lurar mig själv? Eller?. Som jag säger, Jag älskar mina vänner, nya som gamla. Hade jag inte dom eller om jag inte hade Danne så skulle ingen av mina vänner ha mig kvar och aldrig se mig igen... (Dark mode, vet) Men sen känner jag att jag skulle kunna fly från det här landet, från mitt liv. Men nu har jag det jag vill ha! Inte allt.. och alla vet vad jag menar med det,. Men mitt liv är värt att leva iallafall. PUNKT.

Nu ska jag leva. repa mig och få min kropp i topp trim, om kanske ett år så kanske jag pluggar till Brandman eller så blir det kanske KSM (Mediaprogram) på LiU! -

Senare på kvällen i fredags så flippa jag ur, i tårar. Jag vet, alla vet vad det berodde på. Inget mer av det. INGET.... Undrar hur ni tänker? Kommer hit! ...



And I'm sorry every day

Kategori: -

Fiesta!

Kategori: -

Kollar på Dannefisks blogg, haha... kul när någon annan berättar om gårdagens fylla, kul varje gång och se när han skriver just om hur jag beter mig! =D

Kolla Dannefisk.blogg.se

Alone in the dark

Kategori: -

Wishing for you

Kategori: -

 
 
 
 
 
 
- vet att det är fel, hoppet finns. Men efter den 12:e så ska jag ändra mig. Helt och hållet.

Funderingar

Kategori: -

Jaaa, funderingar... det är det ända som fyller min fritid, om det inte är något annat som att t.ex umgås med kompisar! Direkt efter jobbet så är det alltid något, en afterwork, lite HoN eller bara lite stoj på betongen eller lite sysslor som min granne Jenney har att göra som jag kan hjälpa till... Här om dagen drog vi upp hennes gamla dell dator där hon hade bilder från där hon var 18 år, lite kul hur en person kan bli så glad för massa bilder, om det var min dator med gammla bilder så skulle jag mest gråta istället för skratta, för det finns bara negativa saker att tänka på, och ibland lite för ofta.

Men som sagt, mycket häng med vänner blire, idag har det blivit med Fia och Dannefisk. Fia och jag gick på Friskis och Svettis tantgympa på folkparken som dom anordnar, det var SKIT KUL! , men fan, vissa tanter vet fan hur man rör på sig. Man kommer där, ung, snygg tjugo åring och tror man har formen som en tjugoåring ska ha.. Men icke sa nicke! ^^ Jävlar vad tanterna var igång!

Efter det träffa jag och Danne varandra, FIFA, Halo på det gör kvällarna värda, spela in oss själva när vi spelar FIFA som jag lägger upp på Fejan sen när den är kvar, mycket klippningar osv. men ändå fett kul att hålla på med och kul att se vad vi egentligen säger! =D
 
Innan jag avrunda min kväll så var jag med Fia och tog det lugnt, spela lite gitarr osv. alltid lika trevligt, nu blire att äta lite mat och sova. Eller så kanske något mer spännande händer ikv, vem vet? 
 
Imorgon äre jobb och fira att danne har fyllt år, samt att vi ska fira att han har semester nu!
 
I miss you so much.
XOXOXO

Scars.

Kategori: -

Cause they don't even know you
All they see is scars
They don't see the angel
Living in your heart

Let them find the real you
Buried deep within
Let them know with all you've got
That you are not your skin

Lucas Scott

Kategori: -

Kollar mycket på OTH just nu, är inne på 4:e säsongen och kan inte älska serien mer alltså!

Idag har jag inte gjort mycket utan bara gått promenix med Fia, behövdes men fy fan vad min allergi håller på nu, mer än vanligt alltså! BLIR GALEN!.
 
På tal om Lucas Scott! Önska lite att jag var som honom, mer förlåtande, mer förstående och mer älskande. Så nu bestämmer jag att jag ska mer som Lucas, Tänka, vara mer ansvarsfull och verkligen tänka på mina handlingar. Gillar alltså karaktären, inte han som spelar honom, inte nu dom senaste säsongerna men just dom äldre så är det klockrent.
 

two dreams in one.

Kategori: -

Upp och hoppa
 
Kul kväll igår med Sandra och Betongen! =) Behövs ibland kan jag säga! 
 
 
Jag blir så jävla glad alltså. Förr kunde jag inte stå ut med barn, men nu när dom handlar och dom går vid kassan eller sitter i kundvagnen så måste jag alltid säga "Hejhej" men en bebis ton. Dom blir så glada och generadesamtidigt så dom vet inte vart dom ska ta vägen.
Här om dagen så plocka jag i frysen och den kommer förbi en mamma som håller i sin dotter med armen. Dottern som kanske är på ca 2 år tittar på mig och jag vinkar glatt och ler =D Men blir så glad när man ser hennes leende, det värmer lite i hjärtat faktist.  - JUST det här trodde jag aldrig att jag skulle bli för ett par år sen. Haha fy fan! ^^


Om det är något jag hatar kanske mest i hela världen är att vakna från en lycklig dröm, det kan handla om en person, en känsla, en resa, sex eller något annat. Man bara hatar att vakna i vilket fall. Inatt hade jag en dröm om att jag åkte till Liseberg (vilket jag ska imorgon), vi var där och skulle köpa glass i någon butik och det blev jättefel med allt, men när vi var på Liseberg så kom vi in i något rum, Danne, Simon, Åsa och Tillan var där.
 
Hur som helst, sekunden senare får jag något av nån, så jag lyckas kunna flyga, den underbara känslan. Jag flyger upp över Liseberg och ringer till dom andra och frågar om dom ser mig. Åker ner igen och driver med ALLA! Tar folks mössor, kepsar och annat! =D Underbart. 
 
OCH SÅ VAKNAR MAN! VA FAN HELVETES JÄVLA ****** !!!!
 

...

Kategori: -

 
Turn the lights out now
Now I'll take you by the hand
Hand you another drink
Drink it if you can
Can you spend a little time,
Time is slipping away from us so stay,
Stay with me I can make,
Make you glad you came

Snart

Kategori: -

Snart har det gått 2 år. 12:e Augusti - Händer det inget innan den dagen dvs, sms, facebook eller ett samtal så kommer jag släppa allt.

Den dagen kommer bara betyda en sak. Magnus födelsedag och inget annat. Och skulle jag ens få några andra tankar förutom Magnus B-day så kommer jag slänga huvud i väggen och skrika: FÖRBJUDET OMRÅDE
Så kommer jag lura min hjärna. Det är bäst så.

Frågan är - Är jag psyko eller bara hopplöst kär. Jag vet svaret, Hopplöst kär... fast dagarna går och jag kan säkert säga att snart är det varken eller.

Aja så mycket drama i en sån stor kropp, Psykolog nästa. På det sättet kanske han hjälper mig att kommer över dig snabbare och mer smärtfritt

Grattis!

Kategori: -

1 år och 11 månader.... </3

Jag.

Kategori: -

JAG HATAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET!

men jag älskar dig ändå.

-Rage!
 

SCREAM

Kategori: -

THERE ARE NO WORDS TO DESCRIBE THIS

Give It Up For Love

Kategori: -

Hitta en massa bilder på Fejsbook som jag inte har kollat på evigheter. Vissa väcker fram känslor, andra glädje. Tårar av sorg och tårar av glädje.
 
Don't think about turn it out and run 
There is always a reason why you sold it out 
You know what you are looking for 
So make it .. back 
You know you are always on the right track 
You know what you are looking for 
When the time has come 
When you are on your own 
When you realize your patience has come 
Give it up for love tonight 
 

LET OUT DA FREAK TO NIGHT

Kategori: -

Säger som jag sa för ett tag sen - måste fundera på att skita i att dricka snart, iallafall mindre eller inte så ofta. Men kul är det iallafall.
 
Fredags så var jag med Julia och Caroline, var på Munken och tog det lugnt och efterfesta hos Carros kompis eller pojkvän eller vad det va, innan kvällen så hängde jag med Linus och lira Halo på Xbox och drack lite! KLOCKRENT! Länge sen!
Drog mig hem och sov i badkaret i 7 timmar, var som ett russin, sen vare bara att gå upp igen och försöka leva lite.
 

Igår så var det Åsas infyttningsfest, och jag var såååååå trött när vi skulle åka dit efter att jag och Fisk drog massa shot och hävde i oss rom och cola och öl. Drog och bada en snabbis i fontänen vid rådhuset, SKIT KUL! Sen kom vi ditt och jag typ däcka och halvsov i Åsas säng medans resten av folket gjorde "wet-willy" i öron, näsa och över allt! x/
 
Sluta dricka eftersom det inte gick ALLS, så jag nyktra till lagom till natten. Drog igenom stan med Dannefisk och Johannes för att hitta Emelie och Alexandra. Sen vidare till mig för att en viss person (HOST! DANNE) sa till ALLA att det var efterfest hos mig ? O_o ?  - Aja, tänkte mer... "Kör bara kör".
 
Blev inte mycket till efterfest men vad hos Linus och tog det lugnt med lite folk, sen drog man hem för att sova men en viss Jenney, Linda och Adam kom hem till Jenney och skulle sova och dom tjata på mig att komma upp ditt och sova med dom! Värt va det iallafall =D
 
 
 
 
 
 
 

GLAD SOMMAR!

Kategori: -

Hejsan hoppsan, inte mycket ledigheter här inte! Men ikv är man ledig och hela helgen, KÖR BARA KÖR! - Men framför allt, GLAD SOMMAR! 
 
 
"We are one tonight 
And we breathing in the same air 
So turn up the love 
Turn up the love 
We turnin' up the love"
 

I'm sexy and i know it

Kategori: -

Vet att jag kan, vet att jag endast behöver titta, vet att jag endast behöver peka, så får jag min lyckade helg! I helgen blir det munken och fest hos Åsa! - Go sommarväder go!

I do whatever the fuck i want,

Kategori: -

Tänkte bara dela 4 låtar som jag typ älskar att höra, musik som får mig från 0 - 100% på mindre än en sekund. En klockren bass, dricka och härligt gäng så är det här livet att lyssna på det här! =D
 
 
 
 
 
 
 
 

Im a free player bitch

Kategori: -

Sitter på bussen och skriver, just nu är klockan 07:07. Det här jag skriver lägger jag upp när jag kommer hemma ikväll. - Inget uthängning.

Hela morgonen så har jag tänkt på ett senario i mitt liv, ett senario som jag mår dåligt över och är förvirrad över. Jag träffa en tjej för längesen i slutet av sommaren. Jag var glad, så glad man ska vara när man är nykär. Allt kändes bra, en månad gick, kanske några dagar också.

Helt plösligt när jag är hemma och har en myskväll hos mig själv med mig själv och tjejen är ute och dricker så får jag ett sms där det står något i stilen att hon är osäker om det kommer fungera. Jag bestämmer för att försöka prata med henne så jag åker ner till krogen hämtar hennes hemma nyckel och väntar hemma hos henne. Får ett sms senare att det är slut och att det är bäst så. Men jag väntar där iallafall för att försöka prata med henne. Sen så ångra hos sig, det jag kommer ihåg var att hon gjorde fel och det erkände hon, det var bara en "spontan grej", Allt sluta bra!
 
Men ganska chockad när jag tänker på det här igen. eftersom det var en kille hon träffa på krogen och den killen har varit ett problem hela tiden.
 
Men det som gör mig förvirrad är då... Vad skulle hända om det redan tog slut då? Hur skulle jag som person vara till skillnad från det jag är idag? Hur skulle jag se Kärlek just nu? Skulle jag fortfarande ha player rykterna? 

Ett bra svar till "Im a free bitch baby"  är "Im a free player bitch"
 
 
 

Tell me what to do.

Kategori: -

Hejsan bloggen!
Ja som rubriken lyder, tell me what to ! .. fortfarande sjukt förvirrad är jag och man kan inte göra något åt saken,.. Men det är väl bara att jobba och vara glad antar jag! Min butikschef ringde nu och jag får två nya tider. Onsdag kl 07.00 - 19.00 och på Torsdag kl 08.00 - 14.00. Bra att man är eftertraktad!
Aja, finns väl inget mer att säga... hoppas att du mår bra , du som tar åt dig är dig jag frågar, finns ju en hel del personen,