freddakarlsson

Mina tankar, funderingar...

Buhu

Kategori: -

(HELVETE, Råka göra fel så förra inlägget försvann, - gillar inte Elli's mac just nu.)
Nu ska man åka hem, trist. Nu börjar allvaret igen. Har lite att fixa hemma nu... dvs mitt andrahandskontrakt för lägenheten i Norrköping... Måste ta tag i det. BLÄÄÄ. Skulle kunna stanna här en vecka till! MINST.
Fick ett svar från en person igår på mitt inlägg jag skrev
"Buhu: Cry me a river. Det går åt båda hållen förstår du lille pojk."
Frågan är då... Vad menar du? På vilket av mina hat syftar du på? Kan ju vara bra om man vet vad "Du" pratar om så jag själv kan förklara mig.

Ullared - Falkenberg

Kategori: -

Bra födelsedag - trist att Morsan inte har sagt grattis än (skit får skit tillbaka är ju mitt motto - så när hon fyller så vet hon vad hon förväntar sig.)

Aja, bryr mig inte för min dag har varit underbar än så länge - har varit på Ullared, dock klagar Elina på mig eftersom Gekås är egentligen det de heter. Ullared är egentligen orten. Haha mupp hon är... kosta på mig lite extra idag - det blev 2000 kr , men nu har jag nya kläder både till Scotsman och privat.

Idag drar vi ut i Falkenberg, egentligen skulle vi ut i Halmstad (skrev fel förra gången) men nu blir det inte så pga av att Elina har sin bror Robin här - tycker jag bara är bra, orkar inte va i en annan stad och vara 2 timmar från närmsta säng. Så jag ser det extremt positivt, inte för att Falkenberg är så extremt stort och mycket folk. Det är ju faktiskt löning idag (i Sverige) så det kanske blir som en Onsdag på Hugo.

Tyckte det var lite kul att Hugo Nattklubb hade skrivit grattis på min vägg på Facebook - dock gör som så med alla, men ändå! =D

Planen är också att jag och Elli ska äta på en pub som heter Downtown ikväll och ha va våran utgång. En rockpub som vi va på igår och drack billig öl samt var med på Rockquizen som var, vi fick bara 13 av 20 rätt. Men om mina lagkamrater hade lyssnat på mig så hade vi fått kanske 16-17 av rätt, dom som vann hade 17 rätt. - Förutom det så var det SKIT KUL! Men om Dannefisk var med så skulle vi vunnit. Vinsten var 2 kannor öl.
 
Än så länge så har 55 kompisar sagt grattis på FB - Blire fler? ... Många timmar kvar. (Känns ju såååå personligt)

Falkenberg?

Kategori: -

Vad i helvete gör man i falkenberg? , vem vet - jo, Elina vet, eller?
Sist hon var där så skrev hon till mig mycket och spela HoN med sin killkompis Tim, så tydligt vet hon inte heller vad man gör i Falkenberg... men det löser sig nog.

Men nu har jag jobbat min vecka, haha. inte i närhet av dom timmarna som jag har tänkt att ha som "minst" just för att tjäna så mycket jag kan - Men va fan gör det om hundra år? Soft iallafall.
Imorgon halv 11 med buss så åker vi till Gbg och sedan därifrån så åker vi till Falkenberg med tåg.

Så det blir bara att sitta på bussen och kolla på film. - Sen ska vi fira min födelsedag på Fredag på Ullared med MYCKET kläder och sedan i Varberg med utgång (i Elinas fall så har hon aldrig haft en utgång i Varberg, låter stabilt)
 

Elli tränar - då sover jag.

Kategori: -

Igår visste jag inte när jag börja, så fick ett mess när jag egentligen skulle gå upp idag om när jag skulle börja och både till min förhoppning och lycka så börja kl 15.00. SOVMORGON, Men istället för att Elli sover med mig så går hon upp och tränar, jag själv vägrar att gå upp för en enkel anledning - Det är så kallt i deras lägenhet så jag typ dör.

Aja, inte många dagar kvar till man åker till Falkenberg med den här sötnosen! :) Torsdag till Söndag. SOFT.
(Lovar att jag tar rätt tåg och buss)

Fail Fredda.

Kategori: -

Jag har haft det klockrent i helgen! - Men ibland går det bara åt helvete.

Fredag: Kom till Norrköping och drog till stan, shoppa lite och sedan så käka vi lite på Olearys med Simon - "Fredda bjuder" .Sen hände inte så mycket mer, gjorde drinkar hela kvällen och hade nice med alla - så nu väntar jag på att pengarna ska ramla in! ^^ Sen vare ut på Pölz och hade ganska nice där, - men inga av mina vänner vill dansa... Buhuuu!

Lördag: Bara ta det lugnt, var på Syskonträff med alla syskon och sedan en trip till Finspång och träffa min fosterfamilj. Fick både drinkgrejer så som en mixer och även grejer till vin så som öppnare och "droppkork" + lite annat - TACK =D

Söndag: Så jävla sämst som man är och så går man på fel tåg. Men till mitt försvar, vem sätter upp två tåg på samma spår och den ena går 14:32 (mot sthlm) och den andra 14:36 (mot v-rås)? - Dumt. Men det löste sig, fick gå av vid Kolmården och sedan få hjälp av Danne att komma till K-Holm. - TACK DANNE ^^

SÅ NU ÄR JAG PÅVÄG HEM! =D hahaha,, Med mycket om och men.

Have som fun,

Kategori: -

Nu är jag i Norrköping, Fest staden? - Nej inte riktigt, men ikväll är den det. Har min P2 drink i handen och jag känner att jag är typ bäst idag, dock inte imorgon. Fast, det är imorgon den. x) Jag och Johannes säger skål! :)
 
PS Saknar min flickvän också! :3

Sponsrad av Burger King - Norrköping

Kategori: -

Alltså, idag fick jag mig ett gott skratt, Johannes har idag och ska förbereda imorgon lite för Fredagen eftersom jag ska leka bartender. Så sa vi att vi behöver is, - Det är OK, Jojo fixar.

Han går till McD och säger till dom såhär "Hejsan, jag jobbar på ett produktionsbolag och vi ska göra en reklamfilm för ett däck företag och vi behöver is," (vad exakt han sa vad han skulle ha det till kommer jag inte riktigt ihåg). Han sa något i stilen "Det ska vara en man som dricker vatten och därför behöver vi mycket is just till drickandet, vi vet inte heller hur många tagningar det krävs."

På McD så hade dom sagt nej, så då går Jojo till Burger King och frågar. Inga problem där, så imorgon så ska Jojo gå till Burger King och hämtar en hel påse med is, HAHAHA - Gott skratt jag fick av det här.

Johannes Öjring (Höger), DU ÄR SÅ JÄVLA KLOCKREN! x)

Snart Dannefisk

Kategori: -

Och så blev

Kategori: -

... det ingen flytt i slutet av April då...

Nu sitter jag hemma, irriterad, sur och en aning sorgsen med Coldplay i örat (lyssnar alltid på dom när jag är nere)- Vet det är ju bara en rum - Who cares, right?
Det är ingen stor grej faktist, boende löser sig alltid, det vet jag. Men det är mer än så, det är just den här osäkra känslan att man inte vet vart man ska ta vägen.
 
Första gången jag upplevde det så var det när min pappa sparka ut mig när jag gick i gymnasiet och jag fick sova hos en hel del vänner för att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, att behöva undra varje dag vart jag ska vara och vart min säng kommer att vara för natten. Det var så det började med försörjningsstöd (Socialbidrag).

Nu vare bestämt att jag skulle få flytta, men tydligen så hade hyresvärden på stället tänk en hel annan tanke för rummet, det ska "egentligen" vara ett vardagsrum istället för sovrum, det hade aldrig varit ett problem innan. Så nu har jag fortfarande sagt upp mitt rum på gammal stället för andra gången - vill heller inte ta tillbaka min uppsägning heller, inte en gång till. Så just nu bor jag ingenstans efter den sista April. SÅ JÄVLA DRYGT.

Note: Det är hyresvärden jag klandrar.
 
 

#Par #NORRKÖPING

Kategori: -

Det här är ganska kul, men med mycket om och men så blev Elina och jag från Solo till Duo, ett par! Och ja , mycket serious talk(Y)

Vi försökte dock bestämma det utan att använda några klyshor, men varje sak jag tänkte från "Får jag chans på dig" till okänsligt och obrydd "Okej är vi ett par nu? Coolt." fick mig att skratta så jävla hårt, tröck nog kudden mot huvudet i ca 20 minuter bara för att jag inte kunde titta på Elli på av skrattet, för då skulle jag se fruktansvärt full - förhållandet skulle ha då hållt i 10 sekunder ungefär. (inte värt att riskera). För dom som undrar så: Ja, det känns riktigt bra. :)
Nu till annat - NORRKÖPING. Avfärd kl 07.32 från Oslo S - Fredag

Jag längtar något frukansvärt, ärligt alltså. Jag längtar så mycket efter min Dannefisk så jag dör! Jag vill så honom så jävla hårt i käften. - Av kärlek. (SANT).
 
Jag har ju nu både en Pojkvän och Flickvän. Coolt! =D

#hardwork #hardparty

Kategori: -

SOV RÅ

Kategori: -

Hatar att man inte kan sova tack vare att man sov i ca 2 ½ timmar förut. - iallafall när jag ska jobba 12 timmar imorgon - FML

sömn?

Kategori: -

HAH?

Somna 21.30 - Vakna 00:00
Är helt förstörd. Ärligt alltså!
 

Planer <3

Kategori: -

Framtida planer gör mig glad - extremt glad. Åker som sagt till Norrköping nästa helg (18-20:e) och helgen efter det så har jag tagit långfri helg för den 24-27:e åker jag med Elina till Falkenberg. Skit kul! :D

Men hela den här veckan har det varit jobb på Coop och Hela helgen så blir det "bartending" The Scotsman. KÖR BARA KÖR!

Rising up and up

Kategori: -

Mycket bra händer - Lön den 10:e och den 12:e. Flytten, planerad ökning av Norrköpingsbor i Oslo. Önska bara att timmarna kunde flyga fram så jag är i Norrköping snart! Kom igen!

Planer ett halvår fram och planer för ca två år fram. Saker från Dannefisk flyttar till Oslo och börjar i Pub branchen till att starta en egen pub i Norrköping. Kontakter är klart - men räcker pengarna? Återstår att se. :)

SPARA SPARA SPARA!

69 Views på bloggen igår - TACK

Kategori: -

Flytten

Kategori: -

Ja... då ska man flytta igen då! Stället jag betalar för är inte värt att betala för längre, billigt osv, men inte värt "per" kvm.

Ska flytta in till Wessels Gate 1, Oslo. Den första Maj. Stället som jag har nu kostar 3600 NOK för 7 kvm, betalar för den nya 5000 NOK och är på 22 kvm, mycket plats och förhoppningsvis kan jag dela men någon Norrköpings vän.

Rummet som jag flyttar in till har lite nackdelar osv men med lite fixa så är det okej, Det är en Entré våning som är mitt rum, med en trappa ner till (källaren) köket och andra rum. Det finns en back gång men då måste dom igenom en annans rum nere i källaren. Så det är antingen jag som får lida när folk kommer hem eller en tjej i ett annat rum.

Men den har en öppen spis, stor yta, högt till tak, extremt härliga roommates. Det jag får när jag flyttar in är en två sits soffa, två 90 sängar som jag ska sätta ihop till en dubbelsäng, sen är datastol. Det jag behöver är ett skrivbord, byrå. fötter till sängarna.

Det bästa är att det allt blir förberett, istället för att säga upp ett rum och sedan ha kallt huvud när man letar.

Ursäkta för dåliga bilder.

Galaxy Blogg

Kategori: -

Hela mitt liv är som en galax, åt helvete vissa dagar och helt underbart andra dagar! Fick två böter från vårat norska kollektivtrafik - Ruter. 900 spänn vardera. Men är medlem i Planka så jag betalar en självrisk på 100 kr per bot plus medlemskap för 200. Så det blev dyrt denna månad - 400 kr istället för 700 kr som det hade varit annars. Downfall - Upfall. (Kr = Norsk kronor)

Sen sover jag med härliga sällskap och det är en upfall - gå upp på morgonen är ett extremt downfall men sånt jag får räkna med. SJUKT VÄRT.

Den här veckan blev snål - Bara 35t, blev lite snålt men ändå okej. Bättre än Soc i Sverige ;)
Får se hur många timmar det blir nästa vecka, räknar ändå med minst 40t.

Längtar sjukt mycket till Norrköping den 18-20.
*17:e Fest med dom jag ska flytta in till i Maj. (Mer om det i nästa inlägg?)
*18:e Upp tidigt och åka tåget till Norrköping och FESTA PÅ PÖLZ.
*19:e Så drar jag på Syskonträff. Och äntligen får jag träffa min blivande Guddotter Tyra. Blir säkert att festa senare.
*20:e Hemresa.

Ska försöka få in en resa till Finspång och träffa fosterfamiljen såklart! :) Ses och hörs Sverige

#2013

Kategori: -

Jo men bra början på 2013. bakis som fan. däcka väldigt tidigt osv... trist men så är det.

Fan, jag vill åka till Norrköping snart igen. Ska på en fest den 17:e Jan för en tjej i Oslo ska åka till Kanada och bo där, sen har syskonen syskonträff den 19:e + att jag fyller den 25:e.

Annars åker jag den 25:e - 28:e. Men vi får väl se.

Gott nytt år.