freddakarlsson

Mina tankar, funderingar...

Round and a round we go

Kategori: -

Norrköping, Nästa!

Kategori: -

Jaja ja, Nu blire 5 dagars arbete och sedan är man ledig, iallafall enligt schemat. Sen så åker vi senast den 3:e Maj till Norrköping och ska på Dop/bröllop för min syster Pernilla och nyfödda lilla Tyra.

Om vi har tur så får jag åka redan den 1:a eller 2:e. och första vi ska göra är att klippa mitt hår, (vet i fan hur, Dannes rakapparat eller frisörsalong), ÄTA KEBAB, Köpa lite kläder. Hälsa på dom flesta och sedan på kvällen dricka öl på antingen T3 eller någon lugnare hakk, för på lördag var det ju bröllop! ^^

Jobb och Öl!

Kategori: -

Har förra veckan jobbat 60 timmar, veckan innan det så jobba jag lite på Coop och lite på Olivia. Ganska nöjd över mitt jobb för alla kollegerna är guld värda. Druckit efter jobbet varje dag och bara skattat och haft det roligt.

Och varför det går extra bra är för att Egon ByPorten ringde till mig och "försökte" få mig till att börja där istället! - Men nej nej! Tyvärr. Sa bara till dom att dom får vänta efter sommaren och han väntade gärna!

Går det kanske lite för bra nu eller?

85%

Kategori: -

Det går fort nu, 85% av mitt mål är avklarat, bara på 6 månader så har jag så mycket, 76% är det i Norska cash!
Inge skryt, men 85K i Svenska pengar och 76K i Norska pengar.

Räkna ut... om jag bor här i 6 år så skulle jag ha ca 1,020,000 kr. 
Ska man stanna längre? kanske.

Kaffe

Kategori: -

Alltså, kaffe är nog det bästa som finns, vid fel tillfällen alltså.
På kvällen när man är lite trött så funkar det SKIT bra, lite för bra. Dricker jag skiten på morgonen då blir jag bara konstig i magen och så vill jag bara SKITa, inte blir jag piggare heller.

SÅ JAG VILL SOVA... men det går inte.

Nu jävlar

Kategori: -

Skulle man försöka att skriva en inlägg någon gång eller? ... Jo vars,
Nu är det så att idag sluta jag på Coop och även från The Scotsman av helt olika anledningar, men men så är det - livet går vidare antar jag.

Ska nu börjar på Oliva - Aker brygge som, Foodrunner/Servitör, samt att folket som har flyttar in till min och Elinas lägenhet är kanon och allt går bra.Självaste hyresvärden har fixat en hel del grejer och fått en massa gjort, lite kvar än då, men det löser vi! ^^

En hel del problem urvägen, känns riktigt bra tycker jag och ledig i helgen, GÖTT.
Men det återstår nu att få tag på mina pengar av hyresvärden Andreas Wormdahl, 14400 NOK. Så just nu har jag nollat mitt konto. x)

Det jag nu har sparat är 70 % av mitt mål. Om bara några månader så kommer den stigas extremt. =)
Då har jag räknat en Dep som nyligen är betald 39 000 kr, samt skatteåterbäring på ca 22 000 kr. Norska pengar vill säga. Får säkert tillbaka av det svenska också, hur mycket vet jag inte!