freddakarlsson

Mina tankar, funderingar...

2012

Kategori: -

hänt mycket på ett år. från ett lång varit förhållande till player och sedan vart är man nu, i ett annat land, två jobb och tjänar pengar som en Jude på aktier. 

I år har jag
- blivit dumpat efter ett förhållande på nästan 2 år, dissat andra, gråtit, skrattat, Jobba på praktikplats, haft jobb på Netto, haft jobb på Coop Åby, bott hos Dannefisk i 3 månader, åkt massa roadtrips, festat som en galning, blivit player igen, varit seriös igen, blivit av med Ekonomisk Bistånd, fått extremt nya vänner - RITKIGA VÄNNER. flyttat till Norge, börjat jobbat på Scotsman, börjat jobba på Coop. Börjat bartenda, myst med en underbar tjej, firat jul ensam, fått härligt kolleger. Fixat ett konto i Norge. fått mig en snygg tatuering. blivit förälskad på nytt!

Många av sakerna är väldigt negativa, men 2013 kommer vara MITT år! Mer mys, mer bartend, mer hemresor till Norrköping, mer kul, mer skoj och mer pengar.

Vem vet, kanske får man tillökning av vänner så som Dannefisk och Niklas här i Norge och så jag stannar här i ett år till och tjänar mer pengar. Eller flyttar jag hem med alla pengarna och börjar om i Norrköping med ett heltids jobb / Extra som bartender på t.ex Puls/Hugo? VEM VET? VEM VET?
 

Koseligt

Kategori: -

Hejsan! Ville bra dra en lite update...

Jobbat hela veckan och bartendat - SKIT KUL. Idag jobba jag men ledig imorgon och på tisdag så ska supa på nyår med Elli och hennes syster + många till. TACK.

Ska dra mig snart, ska iväg på någon restaurang och göra så Elina känner sig lite uppskattad. Bli feta och bara ta det lugnt. KLOCKRENT. 
 
Öl på Scots också säkert! woop woop.

Cash is king...

Kategori: -

Jag är fett sugen på att starta en egen pub, - får se om jag kan få den idéen till handling...

Extrem!

Kategori: -

Den här killen är fan i mig så jävla KLOCKREN
 

Oslo

Kategori: -

Welcome to Oslo! The City that makes all humans to Icecubes!

Julafton

Kategori: -

Haha - Skön julafton på mina två jobb så fick jag nästan inte göra ett jävla skit! SÅ SKÖNT. På kvällen så fråga en av vakterna som brukar jobba på Scots om jag ville spela poker med han och några andra som också brukar vara vakt på Scots. Han tyckte att jag inte skulle vara hemma själv på julafton och spela Xbox! - (Låter ju som en dröm enligt mig.)

Jag drog med, insats 200 kr. - Gick åt helvete. Köpte in mig igen med en 100 kr - Gick åt helvete där också. 300 kr i sjön! Men aja, det kompenseras med dricksen jag får idag. Idag jobbar jag 19-04. Men vet i fan om jag bartendar idag - alla som jobbar normalt är ju hemma i Sverige.

Bartender

Kategori: -

Fan, dan före dan! December har gått extremt fort. - det är jag sjukt glad över.

Jag är också något enormt sliten. har jobbat Coop och Scotsman 2 dagar i rad och idag är det bara Coop från kl 14 till 18. Sen ska jag mig fan sova tidigt idag och förbereda mig för en monster dag imorgon istället (Coop 8-13 / Scotsman 14-21)

Och imorgon så är det bara jag och en Norsk kille till som ska jobba där - helt själva. och jag ska bartenda hela dagen - Wish me luck.
 
- Men va fan - GOD JUL ALLESAMMANS =D

Monsterdagar...

Kategori: -

Gick ändå helt okej att jobba idag efter 2 dagars "vila" men imorgon och på Lördag så är det "monsterdagar" på G. Idag har jag köpt min andra "julegave". Har köpte en till Fisken och en till Elli. Mohahahahahaha..
 
Och kan någon svara mig varför dom har monopol pengar i Norge? =O
 
 
 
             Coop/  Scotsman
Fredag 10-18/  19-04
Lördag 12-18/  19-04
Söndag14-18/  LEDIG
Måndag 9-13/  14-21

Haha.. Forever Alone!

fortsatt sjuk

Kategori: -

 
Mår fortfarande skit, men bättre idag än igår. Hostan är borta iallafall!
Väldigt rolig grej som hände igår, jag somna vid kl 21. sov och vakna att kände mig ganska pigg, kollar på klockan och ser att den är 00.00 ... FML!

Hade fortfarande feber inatt och mått allmänt skit. Ont huvudet har jag också, så ska gå till Rema1000-butiken på Vinderen och fixa huvudvärkstabletter. - Om jag orkar.
 

Stålmannen kan också vara sjuk.

Kategori: -

Jätte roligt att man har blivit jätte sjuk när man har så mycket på Coop att göra. I går så skulle jag packa upp varor men det gick inte, mådde skit. Idag vaknar jag upp hela natten av att jag hostar och feber, idag har det varit likadant fast att jag också har varit snorig. Huvudvärken får inte vi inte glömma. Skulle bli 63 jobbtimmar den här veckan, men nu blir det inte så - fan.

Förhoppningsvis är jag bättre imorgon - Hoppas!'
Tack Elli som tar han om mig lite halv också.

Softish!

Kategori: -

Kom till Elli inatt vid kl 04.30 gick och la oss efter några timmar och sov till kl 14.00. SÅ SKÖNT ATT SOVA UT!....

Skulle få bartenda igår men det var något jävla evenemang så jag kände att det skulle bli lite för mycket eftersom jag inte kan allt än. Så valde bort det den här gången, men det kommer fler gånger. :)

Men idag har jag bara slappat, med sällskap, film och köpt glass, pepparkaksdeg, rulltårta och pizza. För ikväll börjar mitt pass igen kl 22.00 - 04.00.

Sen äre bara att slappa hela kvällen imorgon förutom att handla mat + hur mycket godis som helst eftersom jag har fått ett "Gavekort" från Coop på 350 Nok. + 10 % på all mat.

VK Blue!

Kategori: -

Sitter hemma med en cigg i munnen, kollar på Greveholm och känner mig ganska "fornøjd" med allt. Sovsällskap nästan varje natt och så jobbar man på Scotsman i helgen - kanske får vara bartender. Vi får se! =)

Sist jag drack dem drinken på bilden var i London för lite mer än ca 1 år sen. då drack jag en stor (70cl) - 4% på 50,7 sekunder och jag hade ett bet på att dricka upp den under en minut.

Nu äre dax igen... ska häva i mig lika mycket + fast snabbare! =D DEN ÄR SKIT GOD

Runaway Baby

Kategori: -

Efter nu ca 10 veckor här i Oslo så kan jag säga med säkerhet.
Det är helt OK ändå, Jag har inte den här saknaden efter att åka hem egentligen, fast självklart så skulle en hemresa nu vara helt fantastisk.
 
Att flytta hem igen till Haga skulle vara en sjuk skillnad.
Här i Oslo betalar jag för 7kvm - rum för 4225sek.(DYRT).
I lilla NKPG betalar jag för 38kvm - lägenhet för 3335sek.
Skulle vara lyx att komma hem - extremt. Kanske man ska skaffa sig ett inneboende i Norrköping nu när man ändå är van att bo litet? hmmm
 
Men jag klarar mig, att jobba hjälper ju allafall lite.


Dålig minne?

Kategori: -

Skriver till min granne i Norrköping, Robin... han glömde bort saker som har redan har sagt till mig. Det är så fruktansvärt irriterande när någon upprepar samma sak 10 gånger, men det är också sjukt pinsamt att vara den som upprepar så mycket och inte vet om det. '
Jag är sån, jag berättar en historia som jag vill dela med mig av till en person... sen går det ett tag och jag berättar den för andra. Problemet ligger inte i att komma ihåg att man inte har sagt det, problemet är vilka man har sagt det till. Vi småplanera en äkta Haga-fest i Norrköping igen när jag kommer hem, då jävlar, fest blire garanterat. Ska ju hem till min Guddotter Tyra och vara med på när hon döps någon gång i Feb. Sjukt, jag? Gudfar? =)

Blev lite glad häromdagen. Två löner ramlar in. Känns riktigt skönt att veta att man sparar dom pengarna till framtiden och man får slita som ett djur, men det är det värt. 25% till mitt mål. Nice.


På tal om procent...    Eller inte.
I fredag 
så var det 100% framför allt, med Julbort med Coop Mega gänget. God norsk julmat. sen var vi på Scotsman. Här bjuder jag på lite bilder. Som ni ser så hade jag SKIT KUL!


 
 
 
 

It's time for better things =)

Kategori: -


I think we'll never change
and our hearts will always separate.
Forget about you
I'll forget about you.
The things we never say
Are better often left alone.
Forget about you
I'll forget about this time.

Klockren.

Kategori: -

Hela veckan har varit klockren. Sovsällskap hela veckan och igår fick jag bartenda på Scotsman, skit kul, svårt att höra vad kunderna ville alla gånger bara, men hoppas men får göra det fler gånger + trix på det också.
Ikväll blir det Julbord med Coop Mega gänget. Räknar med god jävla julmat och riktigt härliga, halvfulla kolleger. =)

Ha det bra Sverige - Så hörs vi
 

Jag äger dig...

Kategori: -

.... Emerald "Elina" Warden
 
 
 

1 Dec

Kategori: -

Det var ett tag sen det var en riktig update. Men har inte så mycket att skriva om förutom Jobb, Gamez och fylla!? Standard.

Festa igår, var med härligt gäng, Så skulle vi till krogen tillsammans men förvirrade mig på Karl Johan så jag hängde med Sara till Rock In. och ramlar på deras jävla trappa så har blåmärken över hela kroppen. Sen hitta jag inte Sara så drog jag till The Scotsman och tog det lugnt tills bussen gick hem.

Ska drar jag till Jessica och dom andra svenska brudarna och käkar en fet jävla pizza!
( ^-^ )
Sommaren 2010 - We found love in a hopeless place - Kan inte släppa skiten