freddakarlsson

Mina tankar, funderingar...

Join the dark side...

Kategori: -

and w1n all of your fight - soldier...

Join the dark side and be happy,
Who will join me and travel places,
Who will fight with me, side by side.
like a brother, like a sister, like a friend and like family.

 
 
fukk im really am dark...    tror jag kolla på OTH lite för mycket..

Shit happends when you party naked

Kategori: -

 

W1nn1ng

Kategori: -

Insåg nyss att jag var full när jag skrev förra inlägget, här har ni en bild från igår, nu blire Snabba Cash 2 på bio med Fishen.

Absolut absolut!

Kategori: -

Herregud... kul kväll igår, drog till IKEA drack öl på vägen hem. Jenney och Fisk var på 130% partynivå eftersom dom började dricka kl 14:30, dom höll på att dryga om vart dom har hållt på med varandra och grejer.. KUL ATT HÖRA? ^^

Festa som svin, och då var Johannes, Danne, Jenney, Linus, Simon och Andrea med ett par kompisar och så. sen utgång. Virra bort oss totalt jag och Linus stod och dansa med en brud och ah. sen skulle man hem, - men hem för mig var till Johannes, han bjöd på käk och det, somna kanske i några minuter så går jag och lägger mig i hans badkar! - Typical me?

alltå , igår var 10 av 10 poäng...

Dance till you're dead

Kategori: -

Målning och städa är vad som behövs här i lägenheten, Samt fixa en lucka i köket så ska väl FÖRSÖKA ta mig till Linköping så skjusar Jens TheLander hem mig sen... sedan ikv är det UTGÅNG! Säger, "Hej då, syns imorgon" =D
 

Feel again

Kategori: -



Ibland känns det som att man inte kan få ur sig allt. , fastnar och står kvar.

Väntan...

Kategori: -

Jahopp, min Norge plan verkar inte fungera så jävla bra... försöker få det att fungera, men ah..


Först så skulle min syster Jenny flytta till Norge och då kunde jag bo hos henne, sen fick hon jobb på Social Media Support i Norrköping och därför blev Norge uppskjutet.

Nu så skulle jag åka dit för att Tom bor där, men nu så verkar det strula för han med och folk ska tydligen flytta in dit han bor från och med 1 Sept. - Så just nu vet jag inte om Tom ska bo kvar i Norge, vilket jag hoppas stort på.

Sen är det antingen Dannefisk eller Max som ska flytta in här på Haga och hyra den i Andra hand. Så igår höll jag på att städa lite så det blir lättare att flytta mina grejer ner till förrådet när det väl är dax och bestämt att jag blir kvar i Norge. Kanon då, eftersom då kan man komma hem ibland och sova här hos Danne eller Max.

Idag blir att tvätta ALLT som jag har och även måla lite saker som står på väggen, "Fill your life with LOVE" och även andra ställen som färgen har "släppt" - jag mena, som jag har dragit bort x)

Just det, kul grej... Tar mellan 9-11 timmar att pendla till Oslo med buss och tåg. Det tar ca 6 timmar med bil och 4-5 med flyg, tror jag skaffar bli snarast möjligt iallafall! x)
 
Men just nu är det bara att vänta............ Hatar att vänta..........
Och nu till det intressanta! JAG HAR TRÄNINGSVÄRK!

Vaknar förvirrad

Kategori: -

När jag tänker på igår så blir jag en aning irriterad, det var verkligen inte mening att det skulle bli sån jävla tumult för allt, folk fråga bara varför på vissa saker, och jag svara. - vissa sa lite mer än vad man borde (enligt mig) fast att berätta om hela våran historia på FB om hur jag var i förhållandet är bara tråkigt. Av vilken poäng? Jag skrev väl inte hur du var i förhållandet?

Men visst, skriva på FB var lite dumt, skulle ha skrivit till dom som fråga på chatten istället. Men det är ganska konstigt, har ägnat natt och dag för att få fram Magnus, med Polis, lappar och katthem. Åkt till åby varje gång någon har haft något tips. och så kallar ni mitt hem för fängelse? - Hur vet ni att Magnus rymde för att han hade varit här, kan lika gärna va för att han flyttades bara efter en månad efter jag har haft honom. på HELA året.?

Festar heller inte varje helg, danne fyllde år. va det ända typ. Jag övergav honom inte när jag mådde dåligt för flera månader sen, jag var hemma och fixa mat och vatten. En katt kan ju klara sig själv länge. men att vara borta 1-2 dagar ska inte vara ett större problem, sen kan jag hålla med om att han hade det bättre någon annanstans eftersom jag inte palla av att vara själv för att jag mådde för dåligt. Vill heller inte att Mange ska vara ett skilsmässobarn, Jag sa att han kan vara här sist ni hämta honom. men envisas med erat TJAT om att han ska vara därute.

Sen om bloggen och allt! Skrev av hjärtasorg och ilska - vad är det för fel på det när en personen har lämnat en? Alla som var om ilska är borta, men alla om hjärtesorgen är kvar. Tog bort alla dom om ilska för att inte du - Joline förtjäna det. Just nu kanske, men inte då iallafall. Fattar inte varför personer har så svårt att förstå när någon mår dåligt att skriva blogginlägg av ren ilska - Klart man är arg och besviken,,, men ah..

Under förhållandet så var jag inte speciellt bra, men du av alla personen Joline - Borde veta hur mycket jag kämpa för dig, oss, hur mycket jag stod ut med, din svartsjuka på allt. och även min såklart. Men jag ändra mig väldigt mycket, Hörde dig säga det iallafall i 1 år i sträck, så antingen är du bra på att ljuga eller så tänker du bara på det negativa nu, fast det är inte första gången. Flera gånger hörde jag dig säga att det var du som var felet i förhållandet och annat. Ta fram lite den delen nu istället. Kan behövas. inte kul att känna att ALLT var mitt fel.

Jag har gjort allt din familj har sagt, jag har hållt mig borta - eller hur? Jag skriver inte till dig - eller hur?  Bara om Magnus men knappt det (Dock nu eftersom han försvan och sen bestämde du att han skulle stanna där - klart man säger emot. tydligt är det tjat... ?)

Ni kanske har rätt, ni kanske vinner, men för det är inte jag dum i huvudet för att jag försöker, för att jag tror inte att det är bäst att Magnus är därute. Men visst, jag kan ha fel. Men jag tror han mår lika bra hos mig som hos dom. OCH JAG SKREV INTE DETHÄR FÖR ATT SKAPA EN DISKUTION IGEN - SKRIVER SOM FÖRSVAR BARA. Men borde inte jag få ha min Katt jag med?

Operation Katt tatuering

Kategori: -

Vare sig jag hittar Magnus eller inte så ska jag göra en tatuering av honom. Här är lite att gå på... 
 
 
Vilken tycker ni?

Saknad katt!

Kategori: -

Magnus, 2 år. Svart med en vit prästkrage.
Han bor i Björnsnäs Östra villan(Röda husen). Han är en kastrerad bondkatt och har varit borta från Björnsnäs från och med ca 11/8.

---HITTELÖN---

Telefon till mig 0739409332

My cat...

Kategori: -

Hope?

Kategori: -

Hoppas lite på att jag inte får fortsatt någonstans, så att Norge är mitt enda hopp!
 

Sorry For The Way I Am

Kategori: -



Kör på Norge om det går... Alla tycker så, Förutom Dannefisk och Jenney. - Men jag kommer alltid finns för er.

Flytten till Norge?

Kategori: -

Ja, ska man vara kvar här och stampa i Norrköping och inte komma någon vart, vara arbetslös igen och leva på Soc. eller flytta till Norge och försöka, där ändå arbetsmarknaden är bättre och efterfrågan på Svensk arbetskraft är mycket starkare.
 
Min första plan var att jobba som en idiot hela sommaren för att sedan få fortsätta och jobba efter sommaren. "det finns stora chanser att fortsätta jobba för dom som vill efter sommaren." Så säger alla butikschefer, så är det alltid. Men efter 10 jobb på 3 år så vet man att det är bara bullshit, klart dom säger så bara för att få personalen att arbeta hårdare för att få folk att kämpa sig in så det blir fortsatt. Det skulle jag med göra om jag var chef, tror inte chefer kan säga "Det finns INGEN chans till något efter, bara så du vet" och sen tro att sommarjobbare vill jobba.
 
Men ah, jobbigt när man har kämpat och kämpat, tagit alla tider dom har ringt om och sedan så får man inget, när man istället skulle kunna ha roligt med kompisar eftersom det är sommar. men ajaa,... kul. Får väl tänka på att det är pengar, antar jag?

Min andra plan var KSM - Media-program på LiU, där man kan bli allt ifrån Journalist till TV/Datorspels programmerare. Man kan hålla på med video, musik och marknadsföring, Te.x som Effektfabriken gör, det jag ändå är intresserad av, reklamfilmer och annat. Men ja, jag kom inte in... Finns ju en chans men tror inte 80 personer som kom in bara kommer hoppa av helt plötsligt. eller? Det var dock mitt safety net

Nu är det så att min syster Jenny (Pappas sida) har jobbat i Norge i något år eller två och hon kunde fixa så jag får testa på och se hur det är där och hur det känns. Då skulle jag bo hos henne då och provjobba i en vecka, det skulle vara skit bra. Tror det var lagerarbete?

Det jobbiga är ju med alla kompisar och så, och min lägenhet i Norrköping, vill inte direkt lämna allt här heller. Så därför tänkte jag om det går att fixa någon som bor här i andra hand eller att jag jobbar 3 veckor i norge och sen kommer hem 1 vecka och sen håller på så. Vad jag och Johannes räkna ut så får man nästa det dubbla som lön i Norge, Inte riktigt kanske, men näst intill. Jag tjänar 110 kr här i Sverige i handel, så kanske 200 kr i timmen i Norge, sen så kostar ju det mer att leva i Norge. Men är man ekonomisk och handlar i Sverige så borde det inte bli så dyrt.

Mina vänner vill inte att jag flyttar, men som sagt, vill inte fastna här i Norrköping och aldrig komma vidare i mitt liv, Soc, inget körkort eller något alls. Prata med min Morbror och han sa att jag skulle lätt ta jobbet i Norge och sedan även börja jobba som busboy, diskplockare och extra, sedan jobba sig upp som bartender där dricksen kommer in. Det vore något, men sen om man kommer dit är en annan sak.
 
 
 
VAD TROR NI?
SWEDEN VS NORWAY

Loveli friends

Kategori: -

roligt igår alltså, balla ur och gled omkring ett bra tag, utan mål eller väg. Vi gick vart vi ville gå typ, sen drog vi till mig, chilla, drack öl och bara njöt! x)

Bra att Dannefisk skrev Score från honom på min feja, muppjävel. min säng..-

Cute girl

Kategori: -

,....

Fuck..

Kategori: -

Fuck helvetes jävla skit

2 år idag

Kategori: -

Grattis! Till något...
Vi säger såhär - ut med det gamla och in med det nya! - Det här är vi värda Danne =D

Kör bara kör! Det vi gör bäst!
Men nu är det 2 år för min lilla son - Mange! Grattis din jävla 
 

2 år, Två år.

Kategori: -

Imorgon - 2 år. Två år... Två saker blir två år imorgon, Magnus och en grej till som jag inte ska nämna här. Om man har delat sitt liv tsm med någon, borde inte det gälla även resten av livet, mer eller mindre?

Aja, jag överlever - ALLT
Don't you worry child, you won't fade into darkness (Liedholm Edit) by Swedish House Mafia/Avicii on Grooveshark

Maximal Crazy

Kategori: -

Peppar för helg, inte i dricka, supa eller däcka i ett dike. Utan det är i huvudvärk, illamående och i ensamhet, för att Jenney och Dannefisk är just nu på Skojsröjet, men det får man leva med! =) Tråkigt att Mange åker idag och ska vara iväg ett tag ute på landet, men det får jag leva med också - tråkigt att inte ha en hårboll att sova med!



 
Kunder kom och klaga på att det stod något annat än Konsum på skylten. När jag och min chef kolla upp så står det "ANAL", Fyra härliga bokstäver som någon hade satt ditt framför dom andra! HAHAHAH - Kul vare att ta bort dom från taket ;)
 
 

Jenney Catlow

Kategori: -

Du är helt sjuk i huvuvdet, men det är jag med!, (om någon). Helt galet, ser dig på balkongen till lägenheten jag egentligen skulle ha, men tänk om jag hade fått den och inte du... då skulle inte du och jag vara med varandra nu och umgås som vi gör! KRAZY.

Haha.. bara hälsa så full som jag var och sprang upp till lägenheten och rökte hos dig medans ca 20 pers tracha min lägenhet, galet!

Gillar våran lilla grupp, olika.. Du, jag, Dannefish! =) Och sen alla andra nära och kära som kommer och går! ^^

Skejt tajm!

Kategori: -

Lights will guide you

Kategori: -



When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Vänner värmer!

Kategori: -

Tiden bara rinner iväg och jag själv känner att jag växer och växer som person, Tro det eller ej! Igår sa en fin vän till mig "Fredda jag fattar inte hur ditt ex kunde lämna dig, någon dag kommer hon förstå hur underbar du är och hon kommer tillbaka till dig"
Jag blev väldigt glad att höra det, fler vänner har sagt liknande saker , men mitt svar är "Ja det kanske hon gör, men vill ändå inte ha henne tillbaka, är för bra för det."

Jag känner att jag växer är att jag känner mig lite som Lucas Scott, iallafall försöker vara. Snäll, förstående och försöker vara där för alla, alla som betyder. Dom som ger tid till mig, ger jag tid tillbaka. När en vän mår dåligt så finns jag, när en vän mår bra så mår jag bra, när en vän har problem så finns jag som Stålmannen och flyger fram snabbare än ljusetshastighet för att hjälpa till.
 
Vänner, har ni någonsin sätt mig såhär glad förut?http://instagram.com/p/N1uibYuFwK/?ref=nf