freddakarlsson

Mina tankar, funderingar...

Ibland gör NI mig glad! ^^

Kategori: -

Haha bra gjort. brukar ha 20 i snitt på folk som tittar på bloggen, igår hade jag 80 pågrund av att jag skrev Jockeboii på fejan, - eller?
Fast, jag skriver ju blogg för att dela mina tankar och idéer men på något sätt så äre ändå gött när man har många som tittar, tex som på Facebook, klart man vill skriva någon klockren uppdatering som gör att man får väldigt många "Likes". - Det känns ju gött. =D


Kommentarer

  • Anonym säger:

    Klockren uppdatering? Skit om ditt ex alltså?

    2012-06-06 | 09:45:19
  • Jonna ~Modebloggerska~ säger:

    Hejsan!

    Vilken härlig blogg du driver, med vackra bilder och intressant text! Kommer läsas :D



    Om du vill får du gärna vara med och bestämma vad min första video på bloggen ska handla om, vore så grymt kul att höra just din åsikt!



    //Ha det bäst :D

    2012-06-06 | 10:45:00
    Bloggadress: http://jonnahjalmarsson.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Svar till Anonym.

    Jag syfta mer på att när man har blogg eller facebook så är det så lätt att man kommer in i en period där man bara tänker på hur många som gillar eller hur många som tittar.

    När jag skrev "skit" om mitt ex (som jag står för) så gjorde jag det för att jag vart sårad. Jag ångrar mig, omoget gjort, men nu finns det inget skit om henne mer, bara kärleksbekräftelser och saknad. gjort är gjort. men det var länge sen jag skrev skit om henne... Så det är ju inte där jag får mina likes eller views ifrån.

    2012-06-06 | 11:15:52

Kommentera inlägget här: